Auto cleaning Den Bosch

Auto cleanen en poetsen


Wij van Kaashoek Carcleaning zijn dé professionals op het gebied van het schoonmaken van uw auto. We reinigen met plezier het interieur en exterieur van uw auto en poetsen deze met de beste lak tot uw auto weer glanst als nieuw. We rijden met plezier naar u in Den Bosch om u onze diensten op locatie aan te bieden. Zo hoeft u uw agenda niet op ons aan te passen!

In de bus van Kaashoek Carcleaning bevindt zich alles wat we nodig hebben bij het reinigen van uw auto. We rijden dus met onze stoomreiniger, allerlei coating- en schoonmaakspullen en een goed humeur naar uw auto in Den Bosch toe. Onze wijze van schoonmaken is een effectieve en duurzame wijze. De stoomreiniger gebruikt slechts vijf liter water voor het schoonmaken van uw gehele auto. Plan via onderstaande knop uw afspraak in!

Carcleaning service Den Bosch

Als u meer wilt weten over onze prijzen en pakketten, kunt u dat op de pagina via onderstaande knop bekijken. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen om meer te horen over onze services en manier van aanpak. We hopen uw auto binnenkort in Den Bosch schoon te maken, zodat deze als nieuw zal glimmen. Profiteer van onze autoschoonmaakservice in Den Bosch.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier