Auto interieur reinigen op locatie

Een vieze auto, maar geen tijd om een autowasstraat te bezoeken? Geen zorgen, want met de professionele autowasservice van voor auto interieur reiniging op locatie komen wij naar u toe. Onze bus rijdt naar elke gewenste locatie zodat u binnen no time weer kan genieten van een auto die er weer gloednieuw uitziet.


Met onze auto reiniging op locatie bieden we u niet enkel het gemakt van een grondige reiniging zonder het huis te moeten verlaten, maar ook de garantie van een diepgaande en professionele reiniging van uw auto interieur. Door middel van een nauwgezette aanpak, waarbij onder andere de stoelen, tapijt en het dashboard worden worden behandeld, zorgen onze deskundige medewerkers voor ervoor dat uw auto volledig wordt gereinigd en verfrist.


Kiezen voor een auto interieur reiniging op locatie door Kaashoek Carcleaning betekend voor u tijdsbesparing. U kunt er namelijk op rekenen dat wij uw auto snel en efficiënt zullen reinigen, zonder dat u hier tijd aan kwijt bent. Terwijl wij uw auto weer terugbrengen in topconditie, kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse werkzaamheden.


Bij Kaashoek Carcleaning zijn we ook toegewijd aan veiligheid en kwaliteit. Dit betekend dat we alleen gebruik maken van veilige en hoogwaardige schoonmaakmiddelen. Hierdoor blijft uw auto niet alleen schoon, maar kunnen u en uw passagiers ook veilig rijden. U hoeft zich bij Kaashoek Carcleaning dus geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën; onze producten zijn zorgvuldig gekozen om schoonste en gezondste resultaten te realiseren.

€ 64,50

vanaf

Interieur

  • Op locatie
  • Reiniging met stoom
  • Ramen binnenkant
  • Gordels
  • Console
  • Dashboard
  • Deurpanelen
  • Matten


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Auto interieur reiniging op locatie

Voor een auto interieur reiniging op locatie hoeft u bij Kaashoek Carcleaning niet eens de deur uit, wij komen gewoon naar u toe! Het reinigen van de buitenkant van uw auto is belangrijk, maar de reiniging van uw interieur is minstens zo belangrijk. Een schone auto is namelijk niet alleen prettiger om in te rijden, maar het draagt ook bij aan een verlengde levensduur van uw voertuig. Bij een auto interieur reiniging op locatie worden onder andere uw gordels, autostoelen en de binnenkant van uw ramen gereinigd. Dit doen we onder andere met een stoomreiniger. Dit is een effectieve, maar ook duurzame manier van reinigen waarbij slechts enkele liters worden gebruikt.


Interesse in onze aanvullende behandelingen voor uw auto zoals een leerbehandeling? Bekijk dan zeker onze aanvullende pakketten via de onderstaande knop. Laat Kaashoek Carcleaning uw auto een VIP-behandeling geven die het verdiend, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.

Ozonbehandeling op locatie

Heeft uw auto last van onaangename geuren die uw rijplezier verminderen? Dan raden wij u aan een ozonbehandeling op locatie door Kaashoek Carcleaning te overwegen. Met Ozon is een natuurlijk desinfectiemiddel met een densiteit groter dan lucht. Dit maakt het een ideaal desinfectiemiddel voor het vernietigen van bacteriën, schimmels en allergenen op microscopisch level. Op deze manier worden ook nare geurtjes verwijderd en krijgt uw auto zijn frisheid weer terug.


Tijdens het verwijderen van onprettige geuren in uw auto, zorgen we uiteraard zorgen voor een veilige uitvoer. Of het nu gaat om rooklucht, braak- of schimmellucht, wij staan voor uw klaar om uw auto snel en effectief geurvrij te maken.


Geniet van een frisse en geurvrije auto dankzij de ozonbehandeling van Kaashoek Carcleaning. Met onze mobiele service komen wij naar u toe, dus u hoeft uw agenda niet aan te passen. Waar u ook bent, wij kunnen uw auto schimmelvrij maken. Vraag vandaag nog uw ozonbehandeling aan en geniet binnen de kortste keren van een geurvrije auto.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier