Auto laten poetsen

Type auto

Wat voor auto heeft u?

Compact

Citroen c1, Toyota aygo, Volkswagen up!

Klein

Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Corsa

Middel

Ford Focus, Volkswagen Golf, Audi a3

Middel-groot

Audi a4, Peugeot 508, Volkswagen Passat

Groot

Volvo S90, BMW 5 serie, Audi a6

Suv

Range Rover, Audi Q8, VW Tiguan

Auto laten schoonmaken


Wilt u uw auto laten schoonmaken? Kies voor Kaashoek Carcleaning. Wij komen naar u toe en maken uw auto op een vakkundige manier schoon.


Het reinigen van uw auto is van cruciaal belang voor het onderhoud van uw voertuig. Een schone auto oogt niet alleen mooier, maar biedt daarnaast ook meerdere voordelen voor de algehele gezondheid en prestaties van uw voertuig. Ook draagt het bij aan het behoud van de waarde van uw auto op de lange termijn. Het regelmatig reinigen van uw auto kan bovendien ook de levensduur van uw auto verlengen. Het regelmatig reinigen helpt namelijk corrosie en schade te voorkomen die veroorzaakt worden door vuil, stof, en andere elementen. Onze hoogwaardige reinigingsmiddelen en beschermende coatings vormen een onzichtbare lak tegen regen, vuil en zon. Ontdek onze professionele poetsdiensten en laat uw auto stralen als nooit tevoren!


Als u voor onze diensten kiest, kiest u bovendien milieubewust: wij gebruiken voor uw gehele auto namelijk slechts 5 liter water.


Wilt u uw auto laten schoonmaken door een professioneel bedrijf? Klik op de knop om een afspraak te maken.

Auto laten poetsen aan huis


Wilt u uw auto laten poetsen bij u thuis? Ook dan kiest u voor Kaashoek Carcleaning. De ervaren medewerkers van Kaashoek Carcleaning helpen u met plezier bij het vakkundig schoonmaken van uw auto.


Geen zin of tijd om naar de autowasstraat te gaan? Geen probleem! Onze bus rijdt voor waar u maar wilt. Uw kunt dus ook voor uw eigen deur uw auto laten poetsen. Geniet van het gemak van een professionele poetsbeurt zonder uw dagelijkse routine te verstoren!


Kaashoek Carcleaning is niet alleen gespecialiseerd in wassen en poetsen, we weten namelijk ook alles van beschermende lagen. Investeer in uw auto door deze te beschermen tegen vuiligheid en beschadigingen. Plan hieronder uw afspraak bij ons in en laat ons al uw wensen weten! We realiseren ze graag voor uw op locatie.

Auto laten wassen binnen en buiten


Is uw auto toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Bij Kaashoek Carcleaning kunt u uw auto zowel wassen zowel binnen als van buiten. Wij komen naar u toe en maken uw auto op een vakkundige manier schoon.


Met onze dienstverlening bieden we u niet alleen het gemak van een grondige reiniging zonder dat u de deur uit hoeft, maar ook de garantie van een diepgaande, professionele reiniging van het interieur van uw auto. Zo stapt u in een glanzende, schone en frisse auto!


Voor het schoonmaken van uw auto gebruiken wij een stoomreiniger. Hiermee kunnen we zowel de buiten- en binnenkant schoonmaken. Deze manier is erg effectief en milieuvriendelijk. Bij een interieurreiniging krijgt de binnenkant van uw auto dezelfde aandacht als de buitenkant, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Om uw interieur in de toekomst beter tegen vlekken te beschermen is onze interieur coating de oplossing voor u. Kaashoek Carcleaning komt graag bij u langs om een interieur coating te verzorgen.

Onze werkwijze


Wat onze werkwijze onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en veilige schoonmaakmiddelen, zodat uw auto niet alleen schoon, maar ook veilig blijft voor u en uw passagiers. U hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliƫn of resten. Onze producten en methoden zijn zorgvuldig gekozen om de schoonste en meest gezonde resultaten te leveren.


Ervaar zelf het gemak van onze service! Welke auto u ook hebt en hoe vies deze ook is, wij weten raad. Wilt u uw auto laten schoonmaken door een professioneel bedrijf? Klik op de knop om een afspraak te maken.