Auto poetsen Nieuwegein

Auto schoonmaken Nieuwegein


Wilt u graag een professioneel schoonmaakbedrijf laten langskomen om uw auto te poetsen in Nieuwegein? Bij Kaashoek Carcleaning bent u dan op de juiste plek. U hoeft uw planning niet op ons aan te passen, want wij komen naar u toe voor de stoomreiniging van uw auto. Slechts vijf liter water wordt er door onze stoomreiniger gebruikt voor interieur en exterieur van uw auto. Super milieuvriendelijke schoonmaak dus en ook nog eens zeer effectief. Kaashoek Carcleaning is uw partner in het poetsen van uw auto in Nieuwegein.


Plan uw afspraak in via de knop hieronder, wanneer u maar wilt en op welke plaats dan ook in de regio Nieuwegein. We komen met plezier naar uw auto toe, zodat u uw agenda niet hoeft aan te passen op onze service.

Auto poetsen Nieuwegein op locatie


Profiteer in mum van tijd van onze service op locatie. Waar en wanneer u ook wilt, wij komen langs om uw auto te poetsen in Nieuwegein. Neem zeker contact met ons op als u vragen hebt over de mogelijkheden van onze schoonmaakservice. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze diensten? Neem dan eens een kijkje op onze pakketten pagina via de onderstaande knop. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen, dan komen we binnenkort bij u in Nieuwegein langs. Uw auto glimt daarna als nieuw en ruikt weer heerlijk!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier