Auto poetsen op locatie

Auto cleanen en poetsen op locatie


Als u uw auto wilt laten reinigen, bent u bij op ons het juiste adres. Of beter gezegd, wij zijn op het juiste adres indien u uw auto wilt laten reinigen. Wij van Kaashoek Carcleaning, dé professionals op het gebied van schoonmaken van uw auto, rijden namelijk met plezier naar u toe om uw auto te reinigen op locatie. Handig, want op deze manier hoeft u niet uw agenda op ons aan te passen! Zo reinigen wij uw voertuig terwijl u nergens naartoe hoeft om deze schoon te krijgen. Auto poetsen op locatie biedt dé oplossing voor autobezitters die hun voertuig in topconditie willen brengen zonder gedoe en tijdsverlies.


Met onze service hoeft u niet meer uw tijd te verdoen door in lange wachtrijen bij de wasstraat te staan en hoeft u ook niet meer uw schema aan te passen aan openingstijden. In plaats daarvan komen wij naar de door u gekozen locatie, of dit nou thuis is of op kantoor. Op onze service kunt u rekenen!


Wij rijden met onze bus, die beschikt over alles wat we nodig hebben voor het reinigen van uw auto, naar de locatie van uw auto, waar we met plezier het interieur en exterieur van reinigen en poetsen deze vervolgens met de beste lak tot uw auto weer glanst als nieuw. Zelfs het meest hardnekkige vuil krijgen wij eruit of eraf. We rijden dus met onze stoomreiniger, allerlei coating- en schoonmaakspullen en een goed humeur naar uw auto toe. Onze wijze van schoonmaken is een effectieve en duurzame wijze. De stoomreiniger gebruikt namelijk slechts vijf liter water voor het schoonmaken van uw gehele auto. Als u voor ons kiest, kiest u dus milieubewust. Plan via onderstaande knop uw afspraak in en wie weet zien wij u binnenkort!

Carcleaning service

Onze carcleaning service is de ultieme oplossing voor autobezitters die streven naar zowel de beste prestaties van hun voertuig en een verbluffende uitstraling. Bij ons kunt u rekenen op de beste service; wij gaan namelijk verder dan een standaard autowasstraat met onze mobiele service en professionele reinigingsmiddelen.


Als u meer wilt weten over onze prijzen, services en pakketten, kunt u dat op de pagina via onderstaande knop bekijken. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen om meer te horen over onze services en manier van aanpak. We hopen uw auto binnenkort bij u schoon te maken, zodat deze als nieuw zal glimmen. Profiteer van onze autoschoonmaakservice.

Werkwijze op locatie


Wij van Kaashoek Carcleaning komen met onze bus met professionele reinigingsmiddelen naar u toe. Wij gebruiken slechts middelen die voldoen aan strenge eisen voor effectiviteit en duurzaamheid en zijn daarom van de beste kwaliteit. Dit doen we op professionele wijze, maar uiteraard ook met veel plezier!


Onze service begint met een grondige inspectie van uw voertuig om de specifieke reinigingsbehoeften te bepalen. Vervolgens passen wij de beste reinigingsmethoden toe om hardnekkig vuil, stof en vlekken weg te halen. Het exterieur van uw voertuig wordt met zorg gewassen en gepolijst, zodat het weer glimt als nieuw. Niet alleen het exterieur reinigen we zorgvuldig, ook het interieur kunnen wij een opknapbeurt geven. Wij geven dashboards, bekleding, vloermatten en ventilatieroosters een nieuw leven. Ook besteden we aandacht aan de ramen en spiegels om een helder zicht te garanderen.


Met plezier reinigen we dus het interieur en exterieur van uw auto en poetsen deze met de beste lak tot uw auto weer glanst als nieuw. We hebben verschillende pakketten voor verschillende soorten voertuigen. Denk aan het poetsen van compacte auto's zoals een Toyota Aygo, maar ook touringcars, caravans, vrachtauto's: het kan allemaal! Meer informatie over onze pakketten vindt u op onze website.


Onze wijze van schoonmaken is zeer effectief en duurzaam. De stoomreiniger gebruikt slechts vijf liter water voor het schoonmaken van uw gehele auto, zowel de buiten- als binnenkant. Wij laten de buitenkant van uw voertuig glanzen, en heeft u zeer hardnekkige vlekken op bijvoorbeeld uw autostoelen? Geen probleem! Ook deze reinigen we grondig met de meest effectieve reinigingsmiddelen, waardoor deze eruit gaan zien als nieuw.

Plan via onderstaande knop uw afspraak in en wie weet heeft u straks een voertuig die oogt als nieuw!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier