Auto professioneel reinigen

Wanneer u opzoek bent naar een professioneel bedrijf voor de reiniging van uw auto is Kaashoek Carcleaning het bedrijf wat u zoekt. Bij Kaashoek Carcleaning reinigen we auto's professioneel met behulp van stoom, wat ook nog eens duurzaam is! Het professioneel reinigen van auto's is erg belangrijk voor uw auto, de auto blijft er mooi van of wordt er weer mooi van. Daarnaast beschermt het professioneel reinigen van uw auto of wagenpark met auto's tegen corrosie of in de volksmond genoemd roest.


Kortom, uw auto professioneel reinigen doet u bij Kaashoek Carcleaning. Wij komen op locatie met onze bus met apparatuur om uw auto professioneel te reinigen met behulp van stoom zoals u kunt zien op de foto. Dit is duurzaam en zorgt voor dieptereiniging van de lak. Door onze professionele apparatuur en middelen is uw auto weer fantastisch schoon zodra wij klaar zijn. U kunt uw auto van buiten, maar ook van binnen laten reinigen door ons!

Waarom auto professioneel laten reinigen?

Waarom zou u nou uw auto professioneel moeten laten reinigen? We hebben het er al kort over gehad, het is belangrijk om uw auto in goede condititie te houden. Om dit zo te houden is het van het grootste belang dat de auto goed wordt bijgehouden door professionele reiniging van uw auto op repeterende (terugkerende) basis.


Bekijk onze pakketten voor het professioneel reinigen van auto's op locatie en plan een afspraak in met ons! We komen graag uw auto professioneel reinigen op locatie met onze hoogwaardige apparatuur, jarenlange ervaring en kennis en natuurlijk met behulp van onze professionele poetsmiddelen.

Auto professioneel laten reinigen op locatie?


Wij reinigen auto's professioneel in de regio tussen Gorinchem, Den Bosch, Arnhem en Utrecht. Dit betreft de regio Betuwe en Bommelerwaard.


Met ons unieke concept komen we op locatie met al onze apparatuur, poetsmiddelen en expertise om uw auto professioneel te reinigen. Door het reinigen op locatie en het gebruik van weinig water en onze aggregaat kunnen we op elke locatie uw auto reinigen. Dit kan terwijl u uw werk doet op locatie of bij u thuis, of bedrijfslocatie.


Zoekt u een professional voor het reinigen van uw auto buiten onze regio en wilt u toch geholpen worden door een professioneel auto schoonmaak bedrijf? Neem dan contact met ons op. Kaashoek Carcleaning komt incidenteel zelfs in het buitenland om auto's professioneel te reinigen.

Professioneel reinigen

Kaashoek Carcleaning is een professioneel reinigingsbedrijf. Ons hoofddoel is het professioneel reinigen van auto's, maar wist u dat u ook bij ons terecht kunt met uw:

  • Caravan
  • Boot
  • Interieur
  • Bestelbus
  • Vrachtauto
  • Personen bus
  • Cabrio
  • Touringcar


Wij reinigen professioneel auto's, maar ook allerhande andere voertuigen in alle soorten en maten. Bekijk het volledige voertuigenoverzicht op de pagina voertuigen.

Tarieven auto professioneel reinigen

Het professioneel laten reinigen van uw voertuig is erg belangrijk zoals we hebben aangegeven. Dit betekent natuurlijk dat dit beter is dan het gebruik maken van een wasstraat. U wilt graag weten wat de kosten zijn? We geven u graag een indicatie van de kosten voor het professioneel reinigen van uw auto.


Factoren tarieven auto professioneel reinigen

Het tarief voor professionele reiniging van uw auto is afhankelijk van verschillende factoren. De eerste, en belangrijkste vraag is: wat wilt u professioneel laten reinigen aan uw auto? Enkel de buitenkant, of ook de binnenkant van de auto? De tweede belangrijke vraag is: hoe groot is uw auto? Een groter formaat auto brengt een hoger tarief met zich mee, en buiten en binnenkant heeft vanzelfsprekend een hoger tarief dan enkel buiten- of binnenkant professioneel reinigen.


Wij zijn graag eerlijk en transparant over de tarieven van het professioneel laten reinigen van uw auto. De tarieven van het professioneel laten reinigen van uw auto door Kaashoek Carcleaning staan daarom uitgebreid online beschreven op de tarieven-pagina van deze website.


Bekijk alle voertuigen door op de knop te klikken en vervolgens de categorie te kiezen waar uw auto in past. Hierop vind u de prijzen van het reinigen van het interieur, exterieur en de combinatie hiervan.

Waarom kiezen voor Kaashoek Carcleaning als professioneel auto reinigingsbedrijf?

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het reinigen van auto's, hoogwaardige poetsmaterialen en machines zijn wij de partner om contact mee op te nemen voor het professioneel laten reinigen van uw auto. Neem direct persoonlijk contact op met ons om een afspraak in te plannen.


U komt eenvoudig met ons in contact via WhatsApp of per mail. Door het doorsturen van foto's van de status van de auto kunnen wij advies geven over het professioneel laten reinigen van uw auto op locatie.


We gaan voor het beste eindresultaat en zijn pas tevreden als u, onze klant, dat bent! Neem direct contact op met ons voor de professionele reiniging van uw auto!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier