Auto reukvrij (ozonbehandeling)

Auto rookvrij (ozonbehandeling)

Helemaal klaar met de vieze luchtjes in uw auto? Of dat nu een schimmelgeur, braaklucht, rooklucht of andere bedorven lucht betreft: een ozonbehandeling van Kaashoek Carcleaning doet wonderen. Wij kunnen vrijwel ieder vervelend luchtje verwijderen uit uw auto met een ozonbehandeling. Zo is uw auto weer fris en kunt u genieten van een auto die ruikt als nieuw en helemaal reukvrij is.


Er zijn een aantal aspecten die ozonbehandeling een populaire keuze maken. Ten eerste verwijdert een ozonbehandeling, zoals eerder gezegd, nare geuren, zodat u kunt genieten van een aangenamere autorit. Ozon is namelijk een krachtig middel tegen bacteriën, schimmels en virussen die deze nare geuren kunnen veroorzaken. Bovendien gaat ozon schimmelvorming tegen. Een ozonbehandeling voorkomt toekomstige schimmelgroei in uw voertuig door vocht te verminderen. Ook is een ozonbehandeling een milieuvriendelijke keuze doordat ozon na gebruik afbreekt tot zuurstof, in tegenstelling tot toxische reinigingsmiddelen.


Plan uw afspraak voor een ozonbehandeling in via de knop hiernaast. Kaashoek Carcleaning komt met plezier naar u toe voor de ozonbehandeling, wat betekent dat u uw agenda niet hoeft aan te passen op onze service. Laat ons langskomen en regel in mum van tijd dat uw auto niet meer vervelend ruikt!

Ozonbehandeling auto

Een ozonbehandeling is één van de professionele diensten die Kaashoek Carcleaning verleent. Door de ozonbehandeling worden alle vieze luchten uit uw auto verwijderd. Door uw auto voldoende te luchten en de bekleding pas te poetsen na de ozonbehandeling, zorgen we ervoor dat onze aanpak veilig en verantwoord is. Neem contact met ons op als u vragen hebt over onze diensten, we helpen u graag verder! Klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken.

€ 69,50

vanaf


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tips auto rookvrij maken


Als je je auto weer fris en rookvrij wilt maken, kan dat best een klus zijn. Hier is een vriendelijke handleiding met enkele stappen die je kunt volgen, waarbij we beginnen met het onderhoud van je auto en eindigen met de diepere reiniging:


Houd je auto schoon


Door je auto regelmatig schoon te maken, voorkom je dat de rookgeur terugkeert. Stofzuig regelmatig en neem oppervlakken af om ze fris te houden.


Gebruik luchtverfrissers


Nadat je auto grondig is schoongemaakt, kun je een aangename geur toevoegen met luchtverfrissers.


Was de ramen


De rook kan een film achterlaten op de ramen die bijdraagt aan de geur. Maak alle ramen grondig schoon met een goede glasreiniger.


Reinig het ventilatiesysteem


Om te voorkomen dat oude rookgeuren blijven circuleren, is het belangrijk om je ventilatiesysteem schoon te maken.


Laat de auto goed luchten


Open alle deuren en ramen regelmatig om frisse lucht binnen te laten en de oude lucht te verdrijven.


Gebruik geurabsorbeerders


Plaats zakjes met actieve kool of zet schaaltjes met baking soda in je auto om geurtjes te absorberen.


Vervang het luchtfilter


Een fris luchtcirculatiefilter kan wonderen doen voor de luchtkwaliteit in je auto.


Reinig harde oppervlakken


Maak het dashboard, de deurpanelen en andere harde oppervlakken schoon met een mengsel van water en azijn of een specifieke autoreiniger.


Diepe reiniging van stoffen


Gebruik een stoomreiniger of huur een professional in om de bekleding en tapijten diep te reinigen en rookdeeltjes te verwijderen.


Overweeg een ozonbehandeling


Als de geur erg hardnekkig is, kan een professionele ozonbehandeling de oplossing zijn om rooklucht volledig te neutraliseren.


Met deze stappen zet je de geur van sigarettenrook buitenspel en zorg je ervoor dat jouw auto weer heerlijk fris ruikt!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier