Auto reukvrij (ozonbehandeling)

Auto rookvrij (ozonbehandeling)

Helemaal klaar met de vieze luchtjes in uw auto? Of dat nu een schimmelgeur, braaklucht, rooklucht of andere bedorven lucht betreft: een ozonbehandeling van Kaashoek Carcleaning doet wonderen. Wij kunnen vrijwel ieder vervelend luchtje verwijderen uit uw auto met een ozonbehandeling. Zo is uw auto weer fris en kunt u genieten van een auto die ruikt als nieuw en helemaal reukvrij is.


Plan uw afspraak voor een ozonbehandeling in via de knop hiernaast. Kaashoek Carcleaning komt met plezier naar u toe voor de ozonbehandeling, wat betekent dat u uw agenda niet hoeft aan te passen op onze service. Laat ons langskomen en regel in mum van tijd dat uw auto niet meer vervelend ruikt!

Ozonbehandeling auto

Een ozonbehandeling is één van de professionele diensten die Kaashoek Carcleaning verleent. Door de ozonbehandeling worden alle vieze luchten uit uw auto verwijderd. Door uw auto voldoende te luchten en de bekleding pas te poetsen na de ozonbehandeling, zorgen we ervoor dat onze aanpak veilig en verantwoord is. Neem contact met ons op als u vragen hebt over onze diensten, we helpen u graag verder! Klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken.

€ 69,50

vanaf


afspraak inplannen

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier