Wij zijn t/m 18 augustus gesloten

Auto schoonmaak bedrijf

Als u opzoek bent naar een auto schoonmaak bedrijf, dan is Kaashoek Carcleaning het bedrijf dat u zoekt. Doormiddel van stoomreiniging, reinigen wij uw auto van binnen en buiten met maar heel weinig liter water. Achter in onze werkbus, vervoeren wij zelf een tank met water mee, zodat wij op iedere locatie uw auto kunnen wassen. Dit is een erg duurzaam en effectief proces. Wij komen door gebruik te maken van stoom, op plekken waar uzelf niet bij kan.


Als auto schoonmaak bedrijf zorgen wij ervoor dat uw auto er weer uit ziet als nieuw. Wij leveren ook aanvullende diensten zoals


  • Ozonbehandeling
  • Leerbehandeling
  • Coating ramen
  • Lak bescherming
  • Huisdierenharen verwijderen


Kortom, Kaashoek Carcleaning is het auto schoonmaak bedrijf dat u zoekt.

Waarom auto schoonmaken laten uitbesteden?

Doordat wij, als auto schoonmaak bedrijf, gebruik maken van de beste apparatuur en schoonmaakmiddelen, weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wij maken meerdere auto's schoon per dag en doen dit al jaren. Hierdoor hebben wij serieuze expertise ontwikkeld en weten wij precies wat wij moeten doen bij het schoonmaken van uw auto.


Wij hebben speciale doeken, schoonmaakapparatuur en stoomreinig apparaten voor ieder doel bij uw auto. Zo kunnen wij uw auto poetsen, polijsten en voorzien van Coating. Dit kan allemaal op locatie. Zo kunnen wij als auto schoonmaak bedrijf, uw auto schoonmaken op uw werk, gewoon bij u thuis of waar dan ook in Nederland.


Bent u benieuwd wat een auto schoonmaakbedrijf als Kaashoek Carcleaning voor u kan betekenen? Kijk dan op de aanvullende diensten pagina.

In welk gebied zoekt u een auto schoonmaak bedrijf?


Wij zijn een auto schoonmaak bedrijf die werken in de regio tussen Gorinchem, Den Bosch, Arnhem en Utrecht.


Woont u hierbuiten en wilt u toch geholpen worden door een professioneel auto schoonmaak bedrijf? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij altijd nog kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo is Kaashoek Carcleaning ook al tot over de grens gegaan om te zorgen dat uw auto er optimaal bij staat.

Professioneel auto poetsbedrijf

Kaashoek Carcleaning is een professioneel auto poetsbedrijf. Wij poetsen al jaren auto's voor particulieren en zakelijke klanten. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk, vandaar dat wij als professioneel auto poetsbedrijf erg hoog in de reviews scoren. Wij willen dit graag ook zo houden.


Is uw auto toe aan een schoonmaak beurt, wit u hem showroom klaar laten maken, is er een ongelukje gebeurd, of wilt u uw auto gewoon de liefde geven die het nodig heeft?


Kaashoek Carcleaning is het professionele auto poetsbedrijf waar u naar opzoek bent.

Tarieven auto schoonmaak bedrijf


U bent opzoek naar een auto schoonmaak bedrijf, maar wat zijn nou de kosten die daarbij komen kijken? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wat wilt u schoon laten maken? Gaat het over de buiten- of binnenkant van uw auto? Wilt u het beide laten schoonmaken? Hoe groot is uw auto? Wat is de huidige status van uw auto?


Wij zijn graag transparant in de tarieven van het schoon laten maken van uw auto. De tarieven van het schoon laten maken van uw auto door een auto schoonmaak bedrijf staan daarom uitgebreid beschreven op de tarieven-pagina.


Zo laat u al uw interieur reinigen vanaf € 64,50. Dit is op locatie. Zo hoeft u voor deze werkzaamheden niet uw deur uit! Klik op de pagina met alle voertuigen op de categorie van waar uw auto in past. Hierop vind u de prijzen van het reinigen van het interieur, exterieur en de combinatie hiervan.

Waarom kiezen voor Kaashoek Carcleaning als auto schoonmaak bedrijf?

Omdat wij de expertise, professionaliteit en persoonlijke service bieden waar u naar opzoek bent. Voordat we uw auto gaan schoonmaken, komen we graag eerst in contact met u zodat u zeker weet wat u mag verwachten van ons.


Zo kunt u met ons in contact komen via whatsapp, kunt u foto's doorsturen van de status van uw auto en kunnen wij adviezen geven bij het maken van de juiste keuzes.


Wij zijn pas blij als u het bent. Bent u opzoek naar een auto schoonmaak bedrijf? Twijfel dan niet en neemt contact met ons op. Aan onze reviews kunt u zien dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn die gebruik maken van de beste producten, zodat uw auto er op zijn best uit ziet.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier