Auto schoonmaken Arnhem

Auto wassen binnen en buiten Arnhem


Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem dat uw auto op locatie grondig reinigt? Uw zoektocht eindigt hier bij Kaashoek Carcleaning. Wij begrijpen dat uw auto een belangrijk bezit is en nemen de verantwoordelijkheid voor de reiniging ervan graag op ons. Onze service biedt u het gemak dat wij naar u toe komen, zodat u uw dagelijkse planning ongestoord kunt voortzetten.


Kaashoek Carcleaning maakt gebruik van een efficiƫnte en milieuvriendelijke aanpak om uw auto te reinigen. Onze stoomreiniger is in staat om met slechts vijf liter water zowel het interieur als het exterieur van uw auto in optimale staat te brengen. Neem gerust een kijkje bij al onze diensten en prijzen via de onderstaande knop, en vertrouw ons uw auto in Arnhem toe voor een grondige poetsbeurt. Bovendien bieden wij aanvullende services, zoals het verwijderen van onaangename geuren en het aanbrengen van beschermende coating, om ervoor te zorgen dat uw auto er niet alleen schoon uitziet, maar ook fris en beschermd blijft. Wij staan klaar om uw auto te laten stralen en uw verwachtingen te overtreffen.

Auto interieur reinigen Arnhem


Kaashoek Carcleaning staat paraat om uw auto-interieur in Arnhem een grondige opfrisbeurt te geven. Onze toegewijde reinigingsspecialisten werken met nauwkeurigheid en zorgvuldigheid, en bieden tevens preventieve behandelingen zoals beschermende lak. Na een bezoek aan Kaashoek Carcleaning zal uw auto er zowel van binnen als van buiten weer stralend uitzien. We komen naar u toe, waar u ook bent in de omgeving van Arnhem, om het plannen van een afspraak zo eenvoudig mogelijk te maken. Klik hieronder om uw afspraak te plannen en uw auto de aandacht en verzorging te geven die het verdient.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier