Auto schoonmaken Den Bosch

Auto schoonmaken binnen en buiten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw auto in Den Bosch? Kaashoek Carcleaning komt met plezier langs op de locatie die u wenst in Den Bosch en omstreken om uw auto van binnen en buiten schoon te maken. In onze bus hebben we alle schoonmaakartikelen en hulpmiddelen die we nodig hebben om uw auto weer als nieuw te laten glimmen. Bovendien kunnen we ook preventieve service uitvoeren, zoals het coaten van lak, ramen of bekleding.


We gebruiken voor het schoonmaken van uw auto een effectieve en duurzame methode. Met onze stoomreiniger maken we uw auto in Den Bosch schoon van binnen- en buitenkant. Deze methode verbruikt slechts vijf liter water voor uw complete auto. Een milieuvriendelijke aanpak dus! Plan uw afspraak in Den Bosch in via onderstaande knop.

Auto wassen aan huis Den Bosch

Ook voor andere diensten op locatie in Den Bosch zit u bij Kaashoek Carcleaning goed. Zo wassen we met plezier uw auto, maar kunnen we ook vieze luchtjes uit uw auto verwijderen, een dieptereiniging uitvoeren of stickers verwijderen. Via onderstaande knop kunt u alle informatie over onze pakketten en prijzen zien. Neem contact met ons als u vragen aan ons wilt stellen over onze schoonmaakservice. Laat ons weten welke diensten u graag door ons wilt laten uitvoeren, dan hopen we binnenkort in Den Bosch langs te komen om uw auto als nieuw te laten glimmen! Daarvoor hoeft u uw agenda dus niet om te gooien. Profiteer van onze autoschoonmaakservice in Den Bosch.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier