Wij zijn t/m 18 augustus gesloten

Auto schoonmaken Nijmegen

Auto stomen Nijmegen

Wilt u uw auto schoonmaken bij een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio van Nijmegen? Wij maken uw auto schoon én komen bij u op locatie. Het schoonmaakbedrijf Kaashoek Carcleaning maakt uw auto in Nijmegen met plezier en precisie schoon. We komen bij u langs, zodat u er uw planning niet op aan hoeft te passen. Aangezien we werken met jarenlange ervaring en een effectieve stoomreiniger, hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken over onze service. Kaashoek Carcleaning heeft een milieuvriendelijke aanpak, doordat onze stoomreiniger slechts een kleine hoeveelheid water gebruikt voor binnen- én buitenkant van uw auto in Nijmegen.

Onze pakketten, diensten en prijzen vindt u via de knop hieronder. Kaashoek Carcleaning staat graag voor u klaar in Nijmegen. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Auto schoonmaken binnenkant Nijmegen


Uw auto schoonmaken in Nijmegen aan de buiten- en binnenkant kan bij Kaashoek Carcleaning veel meer betekenen dan enkel het wassen van buiten en stofzuigen van binnen. Wij bieden meer diensten, zoals het verwijderen van luchtjes, verwijderen van huisdierharen of aanbrengen van beschermende lagen op lak en bekleding. Bekijk ze allemaal en maak uw keuze. Neem contact met ons op via onderstaande knop om een afspraak in te plannen of om uw vragen te stellen. We staan graag voor u klaar en komen binnenkort bij u langs in Nijmegen!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier