Auto schoonmaken Waalwijk

Autopoetsbedrijf Waalwijk


Bent u op zoek naar een professioneel autopoetsbedrijf in de regio van Waalwijk? Kaashoek Carcleaning maakt het voor u eenvoudig door naar uw locatie te komen, zodat u uw planning niet hoeft aan te passen. We werken met een effectieve en milieuvriendelijke methode, waarbij onze stoomreiniger slechts vijf liter water gebruikt voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw auto. Hierdoor kunnen we uw auto weer laten stralen als nieuw.


Onze diensten omvatten verschillende pakketten en behandelingen. U kunt alle informatie over onze aanbiedingen, prijzen en services bekijken via de onderstaande knop. Kaashoek Carcleaning staat klaar om met onze bus naar Waalwijk te komen en uw auto in optimale conditie te brengen. Laat ons weten welke specifieke wensen u heeft, zodat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Klik op de knop hieronder om meer te ontdekken en uw afspraak te plannen.

Auto schoonmaken Waalwijk op locatie


Bij Kaashoek Carcleaning zijn we slechts een klik verwijderd van het plannen van uw afspraak. We kijken ernaar uit om binnenkort bij u in Waalwijk langs te komen en uw auto grondig schoon te maken. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom luisteren we graag naar uw specifieke wensen. Of u nu kiest voor een stoomreiniging, poetsen, of het aanbrengen van beschermende lak op de bekleding of het exterieur van uw auto, we zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Misschien heeft u behoefte aan een ozonbehandeling of wilt u dat we extra aandacht besteden aan het verwijderen van kattenharen? Laat het ons weten, want we staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen en uw afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier