Auto schoonmaken

Auto schoonmaken binnen en buiten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw auto? Kaashoek Carcleaning komt met plezier langs op de locatie die u wenst om uw auto van binnen en buiten schoon te maken. In onze bus hebben we alle schoonmaakartikelen en hulpmiddelen die we nodig hebben om uw auto weer als nieuw te laten glimmen. Bovendien kunnen we ook preventieve service uitvoeren, zoals het coaten van lak, ramen of bekleding.


Laat de binnenkant van uw auto als nieuw eruit zien en de buitenkant van uw auto stralen! Met onze grondige interieurreining worden stof, vuil en vlekken verleden tijd, of het interieur bestaat uit kunststof, stof of leder, het is allemaal mogelijk. Daarnaast worden ook muffe geuren verwijdert voor een optimale rijervaring. Geniet daarnaast van een glanzend exterieur en perfect zicht door kristalheldere ramen en spiegels.


Voor auto schoonmaken gebruiken we een effectieve en duurzame methode. Met onze stoomreiniger maken we uw auto zowel van binnen als van buiten schoon. Met deze methode verbruiken we, voor de complete reiniging van uw auto, slechts vijf liter water. Een zeer milieuvriendelijke aanpak dus! Plan uw afspraak in via onderstaande knop.

Auto wassen aan huis

Uw auto wassen aan huis was nog nooit zo eenvoudig met Kaashoek Carcleaning. Naast het wassen van uw auto op locatie, bieden we een scala aan andere diensten aan om uw voertuig in topconditie te houden. Of het nu gaat om leerbehandeling van uw autobekleding, uw auto reukvrij maken met een ozonbehandeling of het aanbrengen van een coating op uw ramen?


Klik op onderstaande knop om alle informatie over onze pakketten en prijzen zien. Voor eventuele vragen over onze schoonmaakservice staan we klaar om u te helpen. Laat ons weten welke diensten u graag door ons wilt laten uitvoeren, dan hopen we binnenkort langs te komen om uw auto als nieuw te laten glimmen! Daarvoor hoeft u uw agenda dus niet om te gooien. Bespaar dus tijd en profiteer van onze autoschoonmaakservice aan huis!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier