Auto thuis laten wassen

Auto laten wassen binnen en buiten

Bent u op zoek naar een ervaren en kwalitatief schoonmaakbedrijf om uw auto te laten wassen bij u thuis? Kaashoek Carcleaning wast en poetst met plezier de binnen- en buitenkant van uw auto. Welke auto u ook hebt en hoe vies deze ook is, wij weten raad. We werken met een effectieve en duurzame stoomreiniger en hebben allerlei schoonmaakartikelen in onze bus bij ons om uw auto perfect te poetsen. Bovendien helpen we u graag aan huis of ergens anders op locatie, wat betekent dat u er uw agenda niet op hoeft aan te passen. Uw auto wordt weer als nieuw gepoetst wanneer u kiest voor Kaashoek Carcleaning!

Bekijk alle mogelijkheden en pakketten inclusief prijzen via de knop hieronder en stel uw vragen gerust door contact met ons op te nemen.

Auto reinigen op locatie

De ervaren medewerkers van Kaashoek Carcleaning helpen u met plezier en perfectie bij het schoonmaken van uw auto. Onze bus rijdt voor waar u maar wilt. Kaashoek Carcleaning is niet alleen gespecialiseerd in wassen en poetsen, we weten ook alles van beschermende lagen. Investeer in uw auto door deze te beschermen tegen vuiligheid en beschadigingen. Plan uw afspraak bij ons in en laat ons al uw wensen weten! We realiseren ze graag voor uw op locatie.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier