Auto thuis laten wassen

Uw auto wassen zonder de deur uit te moeten? Uw auto thuis laten wassen is bij Kaashoek Carcleaning geen enkel probleem. Wij bieden namelijk een handige en professionele service aan voor het wassen van uw auto aan huis.


Geniet van gemak, want bij Kaashoek Carcleaning komen wij gewoon naar u toe, op een tijdstip dat u uitkomt. Nooit geen gedoe meer met het vinden van een wasstraat of moeten wachten in een rij. Door ons in te schakelen profiteert u ook van tijdsbesparing: u hoeft geen tijd speciaal vrij te maken voor het reinigen van uw auto. Wij wassen uw auto terwijl u thuis bent of aan het werk. Ten slotte kiest u met onze schoonmaakservice voor kwaliteit. Onze getrainde medewerkers zorgen voor een grondige reiniging van uw auto, zowel van binnen als van buiten, met behulp van hoogwaardige reinigingsmiddelen en apparatuur.

Auto laten wassen binnen en buiten

Bent u op zoek naar een ervaren en kwalitatief schoonmaakbedrijf om uw auto te laten wassen bij u thuis? Bij Kaashoek Carcleaning kunt u uw auto thuis laten wassen en poetsen, zowel de binnen als buitenkant! Dit doen wij met veel ervaring en plezier. Welke auto u ook hebt en hoe vies deze ook is, wij weten raad. We werken met een effectieve en duurzame stoomreiniger en hebben allerlei schoonmaakartikelen in onze bus bij ons om uw auto perfect te poetsen. Laat het interieur van uw voertuig als nieuw eruit zien en laat de buitenkant van uw voertuig stralen! Bovendien helpen we u graag aan huis of ergens anders op locatie, wat betekent dat u er uw agenda niet op hoeft aan te passen. Uw auto wordt weer als nieuw gepoetst wanneer u kiest voor Kaashoek Carcleaning!


Bekijk alle mogelijkheden en pakketten inclusief prijzen via de knop hieronder en stel uw vragen gerust door contact met ons op te nemen.

Auto reinigen op locatie

De ervaren medewerkers van Kaashoek Carcleaning helpen u met plezier en perfectie bij het schoonmaken van uw auto. Onze bus rijdt voor waar u maar wilt want wij wassen uw auto op locatie. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet per se de deur uit om uw auto te laten reinigen en kunt u de wachtrij bij de autowasstraat vermijden. Dit scheelt u een hoop tijd; u kunt uw dag gewoon indelen zoals u wilt!


Kaashoek Carcleaning is niet alleen gespecialiseerd in wassen en poetsen van auto's, we weten ook alles van beschermende lagen. Investeer in uw auto door deze te beschermen tegen vuiligheid en beschadigingen. Met een behandeling van Kaashoek Carcleaning is uw auto weer showroom-klaar! Plan uw afspraak bij ons in en laat ons al uw wensen weten! We realiseren ze graag voor uw op locatie.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier