Auto wassen op locatie

Auto wassen op locatie

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf die uw auto de wasbeurt kan geven die het verdient. Bij Kaashoek Carcleaning zijn we experts in het vakkundig auto's wassen op locatie. Kaashoek Carcleaning komt met plezier bij u langs, op een locatie naar wens, om uw auto te wassen. Onze bus is gevuld met alle schoonmaakartikelen en hulpmiddelen die nodig zijn om uw auto weer te laten glimmen als nooit te voren. Bovendien kunnen we ook direct aanvullende diensten uitvoeren, zoals het schimmelvrij maken van uw auto of het aanbrengen van een exterieur coating.


Voor het wassen en reinigen van uw auto gebruiken we een effectieve en duurzame methode. Dit doen we onder andere met behulp van een stoomreiniger. Hiermee maken kunnen we uw auto zowel van binnen als van buiten schoonmaken. Voor de complete reiniging van uw auto, verbruiken we met deze methode slechts vijf liter water. Een zeer milieuvriendelijke aanpak dus! Plan uw afspraak in via onderstaande knop.

Auto wassen aan huis

De bus van Kaashoek Carcleaning rijdt, gevuld met alle schoonmaakmiddelen, naar elke gewenste locatie toe. Uw auto wassen aan huis is met Kaashoek Carcleaning dus zeer eenvoudig.


Naast het wassen van uw auto op locatie, bieden we een scala van aanvullende diensten aan om uw voertuig in topconditie te houden. Zo kunt u kiezen voor een dieptereiniging waarbij we verder gaan dan alleen het oppervlakkig behandelen van vlekken. Hierbij blijven namelijk vaak zeepresten achter in de bekleding die juist vuil aantrekken en na verloop van tijd just nieuwe vlekken veroorzaken.


Klik op onderstaande knop om alle informatie over onze (aanvullende) pakketten en prijzen te bekijken. Laat ons weten welke diensten u graag door ons wilt laten uitvoeren, dan hopen we binnenkort bij u langs te komen om uw auto als nieuw te laten glimmen! Profiteer van onze service bij u aan huis zonder dat u uw agende om moet gooien.

Auto wassen interieur

De binnenkant van uw auto schoonmaken is minstens zo belangrijk als de buitenkant van uw auto. Laat de binnenkant van uw auto als nieuw ogen! Met onze grondige interieurreining zijn stof, vuil en vlekken verleden tijd. Met aandacht voor detail zorgen we voor een grondige reiniging van uw interieur. Zowel de stoelen, tapijten, dashboard en alle andere oppervlakken worden zorgvuldig gereinigd en opgefrist. Koffievlekken, stofophoping of simpelweg door slijtage, wij zorgen ervoor dat uw interieur er weer als nieuw uit komt te zien. Geniet van een glanzend interieur en exterieur met perfect zicht door uw kristalheldere ramen en spiegels.


Heeft u vragen over onze schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij staan klaar om u verder te informeren. U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier