Autostoel bekleding reiniger

Auto bekleding reinigen

Hebt u kauwgomresten op de bekleding van uw auto? Vlekken van koffie of andere vloeistoffen die er niet meer uit willen? Allerlei stof, zand en kruimels op plekken die lastig schoon te maken zijn? Vlekken zijn gemakkelijk te maken, maar Kaashoek Carcleaning komt ook even makkelijk bij u langs om uw auto te reinigen op locatie. Hierbij kunnen we ook uw bekleding grondig reinigen. Met onze stoomreiniger ziet uw hele auto er weer uit als nieuw na een behandeling van Kaashoek Carcleaning. We verwijderen vieze, plakkerige en onbereikbare vlekken en poetsen bovendien uw auto tot deze glanst.

Bovendien helpen we u graag met het voorkomen van viezigheid op uw auto bekleding. We kunnen een coating aanbrengen op uw bekleding, zodat het stof of de leer van uw stoelen wordt beschermd tegen viezigheid en vloeistoffen. Zo is uw auto veel makkelijker schoon te houden.


Neem contact op met Kaashoek Carcleaning om uw afspraak voor reiniging in te plannen waar u maar wenst. Investeer in een beschermende laag of dieptereiniging en zorg voor een schonere auto! Bij onze diensten hoeft u uw agenda niet te wijzigen, laat ons vandaag nog weten waar en wanneer we u van dienst kunnen zijn. Geef uw auto de zorg die deze nodig heeft door een reinigingsbeurt van Kaashoek Carcleaning.


Autobekleding reinigen kosten

De kosten voor het reinigen van uw autobekleding variëren per optie. We bieden u reiniging van uw interieur op locatie aan vanaf €64,50. Klik op de link hieronder om meer details te zien over wat er bij deze kosten inbegrepen zit. Kaashoek Carcleaning biedt u kwalitatieve en efficiënte service aan tegen een realistisch bedrag. We helpen auto-eigenaren graag verder bij het laten glanzen van hun auto en verhogen graag het comfort van de ritten door een schone bekleding en frisse auto te creëren met onze duurzame stoomreiniger. Neem contact met ons op om uw autostoel bekleding te laten reinigen!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier