Klik om te bewerken

Car cleaning

Auto cleanen en poetsen


Wij van Kaashoek Carcleaning zijn dé professionals op het gebied van het schoonmaken van uw auto. We reinigen met plezier zowel het interieur als het exterieur van uw auto en poetsen deze met de beste lak tot uw auto weer glanst als nieuw. We rijden met plezier naar u toe om u onze diensten op locatie aan te bieden. Zo hoeft u uw agenda niet op ons aan te passen!

In de bus van Kaashoek Carcleaning bevindt zich alles wat we nodig hebben bij het reinigen van uw auto. Of u nou een compacte auto bezit zoals een Toyota Aygo of een touringcar wil laten schoonmaken, het kan allemaal! We rijden met onze stoomreiniger, allerlei coating- en schoonmaakspullen en een goed humeur naar u toe. Onze wijze van schoonmaken is een effectieve en duurzame wijze. De stoomreiniger gebruikt slechts vijf liter water voor het schoonmaken van uw gehele auto. Plan via onderstaande knop uw afspraak in!

Carcleaning service

Laat uw voertuig stralen als nooit tevoren met onze car cleaning service. Wij kunnen zowel het interieur als exterieur grondig voor u reinigen! Van het verwijderen van hardnekkige vlekken op de buitenkant van uw voertuig tot een leerbehandeling voor de stoelen, het kan allemaal. Maak van uw auto een stralende blikvanger op de weg!

Als u meer wilt weten over onze prijzen, services en pakketten, kunt u dat op de pagina via onderstaande knop bekijken. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen om meer te horen over onze services en manier van aanpak. We hopen uw auto binnenkort bij u schoon te maken, zodat deze als nieuw zal glimmen. Profiteer van onze autoschoonmaakservice.