Coating ramen

Coating ramen

Worden de ramen van uw auto altijd veel te snel vies naar uw zin? Stap dan in de wereld van ongeëvenaarde rijervaring met autoruitcoating van Kaashoek Carcleaning! Wij komen graag bij u langs om de ramen van uw auto te coaten. Het coaten van ramen betekent dat er een waterafstotend laagje over uw ramen wordt gebracht, waardoor vuil en regen beter van uw autoramen afloopt. Tijdens het rijden waaien de druppels gewoon weer van uw ramen af. Coating ramen is een innovatieve technologie ontworpen om prestaties en duurzaamheid van autoruiten te verbeteren. U profiteert van optimaal zicht door uw autoramen en uw ramen stralen extra lang, maar daarnaast biedt coating ramen ook nog andere voordelen.


Coating ramen zorgt voor geminimaliseerde warmteoverdracht. Hierdoor blijft uw interieur koel op warme dagen en warmer op koude dagen. Dit vertaalt zich niet alleen naar comfortabeler rijden, maar ook naar brandstofefficiëntie.


Laat de zon geen spelbreker zijn tijdens uw rit! Coating ramen biedt betere bescherming tegen UV-straling. De coating fungeert namelijk als barrière tegen schadelijke UV-stralen. Dit zorgt ervoor dat de inzittenden beschermd zijn tegen de zon én dat het interieur van de auto niet vervaagt of beschadigd door langdurige blootstelling aan de zon.


Coating ramen is ten slotte een duurzame bescherming voor uw autoruiten. Het helpt krassen te verminderen en zorgt voor een langdurige glans, waardoor de waarde van uw voertuig behouden blijft. Coating ramen is niet alleen een investering die de levensduur van uw voertuig kan verlengen, maar ook bijdraagt aan het rijcomfort en uw algehele rijervaring.


Al met al biedt coating ramen een scala aan voordelen en is het een waardevolle toevoeging aan de algehele verzorging en onderhoud van uw voertuig. Plan uw afspraak bij Kaashoek Carcleaning in via de knop hiernaast. We helpen u graag bij het coating ramen op locatie en komen met onze bus en benodigdheden dan ook bij u langs. Dit betekent dat u uw agenda niet hoeft te wijzigen voor onze dienst. Laat uw ramen in mum van tijd coaten door Kaashoek Carcleaning!

€ 19,50

vanaf


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier