Complete auto laten reinigen?

Auto reinigen op locatie


Stoomreiniging is niet zomaar een reinigingsmethode; het is een technologisch geavanceerde benadering die uitblinkt in het verwijderen van vuil en bacteriën, zowel van het interieur als het exterieur van uw auto. Het proces maakt gebruik van hoge-temperatuur stoom, die niet alleen effectief is in het oplossen van vet, vlekken en vuil, maar ook in het grondig desinfecteren van oppervlakken. Dit betekent dat niet alleen de zichtbare onzuiverheden worden aangepakt, maar ook dat micro-organismen en allergenen worden geëlimineerd. Dit maakt stoomreiniging tot een ideale keuze voor mensen met allergieën, kinderen, en huisdiereneigenaren, omdat het een gezondere en schone binnenkant van uw auto bevordert.


Een ander voordeel van stoomreiniging is dat het volledig milieuvriendelijk is. Omdat er geen chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt, draagt u bij aan het behoud van het milieu. Bovendien is het veilig voor uw auto, aangezien er geen kans is op schade aan de lak of het interieur.


Met stoomreiniging bieden we niet alleen een grondige reiniging, maar ook een beschermende laag voor uw auto. De hitte van de stoom opent de poriën van de lak, waardoor de wax en sealant dieper kunnen doordringen, wat de duurzaamheid van uw autolak verbetert. Dit resulteert in een langdurige glans en een uitstekende bescherming tegen de elementen. Bovendien wordt stoomreiniging steeds populairder vanwege zijn vermogen om water te besparen in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden, wat bijdraagt aan een groenere levensstijl.


Wanneer u kiest voor Kaashoek Carcleaning's stoomreinigingsservice, kiest u voor een uitgebreide benadering van autoverzorging die uw auto laat stralen, het milieu beschermt, en tegelijkertijd de duurzaamheid van uw voertuig bevordert. Laat ons uw auto een volledige make-over geven, zowel van binnen als van buiten, en geniet van de voordelen van een schone, beschermde, en milieuvriendelijke auto.

€ 109,50

vanaf

Exterieur

 • Op locatie
 • Reiniging met stoom
 • Ramen
 • Velgen reinigen
 • Banden
 • Wax
 • Deurpanelen
 • Matten
 • Ramen
 • Gordels
 • Console
 • Dashboard
 • Deurpanelen
 • Matten


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Auto exterieur aanvullende diensten

Bij Kaashoek Carcleaning bieden we niet alleen standaardpakketten, maar ook een reeks aanvullende diensten om aan uw specifieke autoverzorgingsbehoeften te voldoen. Denk hierbij aan cabriodak reinigen, lakcoating, lakbescherming en bestelwagenontstickeren. U kunt al deze extra opties eenvoudig online bekijken voor meer informatie. We staan klaar om uw auto in topconditie te brengen, ongeacht uw wensen. Ontdek onze aanvullende diensten en geef uw voertuig de aandacht die het verdient.

“ Wat een mooie auto krijg je ervoor terug als je je auto onder handen laat nemen door autostomerij Geldermalsen. Doordat dit bij ons thuis is gebeurd kun je echt zien dat er werk aan wordt besteed en wordt iedere minuut benut. En gelukkig is er ook tijd voor een praatje met een kopje koffie.


En Niels, ook erg bedankt voor de extra schone stoelen in onze auto ”


- Een tevreden klant

Op locatie

Duurzame reiniging

Vakkundig

Auto als nieuw

Complete pakketten

Interieur

vanaf

€ 64,50


Bekijk pakket

Exterieur

vanaf

€ 74,50


Bekijk pakket

Combi-deals

vanaf

€ 99,50


Bekijk pakket

Aanvullend

vanaf

€ 15,-


Bekijk pakket

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier