Dieptereiniging

Dieptereiniging

Hebt u vervelende koffievlekken op uw bekleding die niet verdwijnen? Of een keer met cola gemorst en al van allerlei schoonmaakmiddeltjes geprobeerd? Kaashoek Carcleaning helpt u verder! Met een dieptereiniging van uw auto zorgen wij ervoor dat vlekken die moeilijk te verwijderen zijn toch uit uw autobekleding verwijderd worden. Hoewel er schoonmaakproducten beschikbaar zijn om vlekken te behandelen, wordt er bij het gebruik van deze producten meestal alleen oppervlakkig gereinigd. Daarnaast blijven er in dit geval zeepresten achter in de bekleding, die vuil aantrekken en daarom na verloop van tijd opnieuw vlekken veroorzaken.


Een dieptereiniging van Kaashoek Carcleaning maakt uw autobekleding als nieuw. Vlekken worden met onze behandeling grondig verwijderd, waardoor de bekleding niet opnieuw bevuilt. Ook wanneer u vlekken in leren autobekleding hebt, staat Kaashoek Carcleaning u graag bij. Leer kan tegen een meerprijs een speciale leerbehandeling krijgen om het interieur te reinigen en te voeden, waardoor het leer soepel blijft en slijtage vermindert.


Neem dus zeker contact met ons op als u uw stoffen of leren bekleding wilt laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring. Onze bus rijdt bij u voor, wat betekent dat u uw agenda niet hoeft te wijzigen voor ons. Plan uw afspraak in en geniet in mum van tijd van een heerlijk frisse bekleding in uw auto.

€ 12,50

vanaf


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier