Auto exterieur reinigen

Auto exterieur reinigen op locatie


Het reinigen van het exterieur van uw auto is van cruciaal belang voor het onderhoud van uw voertuig. Een schone auto ziet er niet alleen mooier uit, maar biedt ook aanzienlijke voordelen voor de algehele gezondheid en prestaties van uw voertuig. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van de waarde van uw auto op de lange termijn. Bovendien kan regelmatig reinigen de levensduur van uw auto verlengen door corrosie en schade veroorzaakt door vuil, stof, en de elementen te voorkomen.


Bij Kaashoek Carcleaning begrijpen we het belang van een grondige en professionele reiniging van het exterieur van uw auto. Onze service op locatie maakt het u gemakkelijk, omdat u niet meer naar een autowasstraat hoeft te rijden. Wij komen naar uw locatie om uw auto professioneel en zorgvuldig te reinigen, of het nu thuis, op uw werkplek of elders is.


Onze toegewijde medewerkers beschikken over de expertise en het juiste gereedschap om ervoor te zorgen dat uw auto grondig wordt gereinigd. We verwijderen vuil, stof, modder, insectenresten en andere verontreinigingen van het oppervlak van uw auto. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige en veilige reinigingsmiddelen om uw lak te beschermen en de glans te herstellen.


Door te kiezen voor Kaashoek Carcleaning voor het reinigen van het exterieur van uw auto, investeert u in de uitstraling en prestaties van uw voertuig. Laat uw auto stralen en behoud zijn waarde met onze professionele service op locatie.

€ 89,50

vanaf

Exterieur

  • Op locatie
  • Reiniging met stoom
  • Ramen buitenkant
  • Velgen reinigen
  • Banden
  • Wax
  • Deurpanelen
  • Matten


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Auto exterieur aanvullende diensten

Naast onze standaardpakketten biedt Kaashoek Carcleaning een scala aan aanvullende diensten om aan uw specifieke autoverzorgingsbehoeften te voldoen. Of u nu een cabriolet heeft en behoefte heeft aan een grondige cabriodakreiniging, uw lak wilt beschermen met coating, of bedrijfswagens wilt laten ontstickeren voor een nieuwe branding, wij hebben de oplossingen voor u. Onze aanvullende diensten zijn ontworpen om uw auto te verbeteren en te beschermen, en u kunt ze eenvoudig ontdekken op onze website. Bij Kaashoek Carcleaning gaan we verder dan standaard auto-onderhoud, omdat uw auto speciale zorg verdient.


Bekijk onze aanvullende diensten online en geef uw auto de aandacht en behandeling die hij verdient.

“ Wat een mooie auto krijg je ervoor terug als je je auto onder handen laat nemen door autostomerij Geldermalsen. Doordat dit bij ons thuis is gebeurd kun je echt zien dat er werk aan wordt besteed en wordt iedere minuut benut. En gelukkig is er ook tijd voor een praatje met een kopje koffie.


En Niels, ook erg bedankt voor de extra schone stoelen in onze auto! ”


- Een tevreden klant

Op locatie

Duurzame reiniging

Vakkundig

Auto als nieuw

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier