Huisdierharen verwijderen

Huisdierharen verwijderen

Last van een vieze auto door het vervoeren van een huisdier? De haren van uw huisdier kunnen gemakkelijk in uw auto achterblijven en uw huisdier kan ook allerlei vlekken veroorzaken. Uw professionele schoonmaakservice Kaashoek Carcleaning helpt u graag bij het reinigen van uw auto. We verwijderen huisdierharen voor u met plezier en maken op deze manier uw auto als nieuw. Als uw kofferbak of auto bevuild is met huisdierenharen verwijderen wij deze graag voor u. Laat uw auto professioneel reinigen door Kaashoek Carcleaning. Wij verwijderen alle haren van uw huisdier zodat uw auto weer fris is.


Om huisdierharen te verwijderen komen we met plezier bij u langs. U hoeft uw agenda dus niet voor ons te wijzigen, want we komen simpelweg naar u en uw auto toe. In onze bus zit een stoomreiniger, die efficiënt en milieuvriendelijk werkt in het verwijderen van huisdierharen en andere vlekken. Daarnaast gebruiken we ook een stofzuiger. Neem contact met ons op en plan uw afspraak in wanneer het u uitkomt. U hebt binnen mum van tijd een schone auto bij Kaashoek Carcleaning!

€ 19,50

vanaf


afspraak inplannen

Hondenharen verwijderen

Hondenharen kunnen zich diep in uw autostoelen en autobekleding nestelen. Met onder andere een stoomreiniger en stofzuiger verwijderen wij op deskundige wijze de hondenharen uit uw auto. Ervaar een vlekkeloos interieur, vrij van hondenharen. Stap in een schone en comfortable auto zonder sporen van uw harige metgezel.

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier