Auto interieur reinigen

Auto interieur reinigen op locatie


Wilt u graag dat het interieur van uw auto er weer als nieuw uitziet, maar hebt u geen tijd of mogelijkheid om naar een autowasstraat te gaan? Geen zorgen, want met onze professionele auto voor interieur reiniging op locatie komen wij naar u toe!


Onze service biedt niet alleen het gemak van een grondige reiniging zonder dat u de deur uit hoeft, maar ook de garantie van een diepe, professionele reiniging van het interieur van uw auto. Onze ervaren en getrainde medewerkers zorgen voor een meticuleuze aanpak, waarbij stoelen, tapijt, dashboard en alle andere oppervlakken in het interieur van uw auto volledig worden gereinigd en opgefrist.


Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en veilige schoonmaakmiddelen, zodat uw auto niet alleen schoon, maar ook veilig blijft voor u en uw passagiers. U hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën of resten. Onze producten en methoden zijn zorgvuldig gekozen om de schoonste en meest gezonde resultaten te leveren.


Daarnaast bieden we u het voordeel van tijdbesparing. Omdat wij op locatie werken, kunt u erop vertrouwen dat wij uw auto snel en efficiënt zullen reinigen, zonder dat u hier veel tijd aan kwijt bent. U kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen. Kies voor onze auto interieur reiniging op locatie service en geniet van een stralend schoon interieur zonder gedoe en tijdsverspilling.

€ 64,50

vanaf

Interieur

  • Op locatie
  • Reiniging met stoom
  • Ramen binnenkant
  • Gordels
  • Console
  • Dashboard
  • Deurpanelen
  • Matten


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Auto interieur reiniging op locatie

Bij Kaashoek Carcleaning komen we naar u toe. Zo hoeft u uw huis niet uit voor een schone auto. Een schone en frisse auto is niet alleen prettiger om in te rijden, maar het verlengt ook de levensduur van uw voertuig. De buitenkant van uw auto schoonmaken is van groot belang. Een evenzo belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw auto is interieur reiniging. Het reinigen van het interieur van uw auto omvat het schoonmaken van alle oppervlakken binnenin de auto, zoals de stoelen, het dashboard, de vloerbedekking en de deurpanelen. Ook benieuwd naar een ozonbehandeling of een van onze andere behandelingen, bekijk dan onderstaande pagina met onze aanvullende pakketten.

Leerbehandeling


Wilt u uw auto netjes netjes en in topconditie houden? Of het nu gaat om het interieur of exterieur van de auto, de meeste mensen hechten veel waarde aan het behoud van hun voertuig. Kaashoek Carcleaning staat voor u klaar om u daarbij te helpen. Wij helpen u ook graag bij het netjes houden van uw autobekleding, of die nu van stof of van leer is.


Voor uw leren bekleding komt Kaashoek Carcleaning graag bij u langs voor een leerbehandeling. Geef het interieur van uw auto een hoogwaardige leerbehandeling, zodat het leer langer mooi blijft en er geen scheuren of permanente vlekken in de bekleding zullen ontstaan. Een leerbehandeling is niet alleen een verstandige investering, maar zorgt er ook voor dat uw auto er goed uit blijft zien.


Kaashoek Carcleaning kan uw leerbehandeling toepassen op stoelen, maar ook op andere onderdelen van uw interieur. Laat uw wensen dus vooral weten en klik op de knop om een afspraak te maken op een moment dat u het beste uitkomt. Aangezien Kaashoek Carcleaning langskomt met haar bus waarin alle benodigdheden voor de leerbehandeling aanwezig zijn, hoeft u uw agenda niet te wijzigen voor de leerbehandeling. We komen gewoon naar u toe!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier