Wij zijn t/m 18 augustus gesloten

Lak bescherming

Lak bescherming

De buitenkant van een auto is heel belangrijk in hoe mooi en nieuw de auto eruitziet. Daarom is het belangrijk dat de lak die erop zit geen beschadigingen heeft, maar juist glimt als nieuw. De conditie van de lak kan echter snel verslechteren, omdat er nu eenmaal takken of steentjes tegen de auto aan komen wanneer u rijdt. Daarnaast veroorzaakt de wrijving, vogelpoep, regen en dergelijke zaken ook meer dan u denkt.


Als u wilt dat uw lak langer mooi blijft, kunnen wij lakbescherming aanbrengen op uw auto. Met deze exterieur coating is uw auto beter bestand tegen extreme weeromstandigheden. De harde toplaag wordt waterafstotend en vuil hecht zich niet meer aan de lak.


Wij komen graag bij u langs op locatie om deze lak bescherming toe te passen op uw auto. In onze bus hebben we alle benodigdheden, wat betekent dat we overal waar u maar wilt kunnen komen om de lak aan te brengen. Uw lakbescherming wordt dus aangebracht, terwijl u uw agenda er helemaal niet voor hoeft te wijzigen! Plan uw afspraak snel in bij Kaashoek Carcleaning, zodat uw auto in mum van tijd optimaal beschermd is!

€ 64,50

vanaf


afspraak inplannen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier