Over Kaashoek Carcleaning


Niels Kaashoek is de trotse eigenaar van Kaashoek Carcleaning, een professioneel autoreinigingsbedrijf met jarenlange ervaring in het cleanen van de auto's van zijn klanten. Met een passie voor het behoud van de schoonheid en de glans van auto's, heeft Niels vele mensen mogen verblijden met een schone auto.


Niels begrijpt dat elk voertuig uniek is. Dat vereist een aanpak op maat. Zo wordt de auto op de best mogelijke manier gereinigd en onderhouden. Hij gebruikt alleen de beste kwaliteit reinigingsproducten en apparatuur om ervoor te zorgen dat de auto's van zijn klanten volledig worden gereinigd en verfraaid. Onze reinigingsproducten zijn biologisch afbreekbaar. Zo wordt uw auto zo duurzaam mogelijk gereinigd.


“ Wat een mooie auto krijg je ervoor terug als je je auto onder handen laat nemen door Kaashoek Carcleaning. Doordat dit bij ons thuis is gebeurd kun je echt zien dat er werk aan wordt besteed en wordt iedere minuut benut. En gelukkig is er ook tijd voor een praatje met een kopje koffie.


En Niels, ook erg bedankt voor de extra schone stoelen in onze auto ”


- Martin Jacobs

Wij maken alleen gebruik van professionele apparatuur


Bij Kaashoek Carcleaning gebruiken we alleen hoogwaardige producten bij het poetsen van auto's. We begrijpen dat de kwaliteit van de producten die we gebruiken een enorme impact heeft op het uiterlijk en de duurzaamheid van de auto.


We selecteren zorgvuldig elk product dat we gebruiken met aandacht voor de kwaliteit en samenstelling. We gebruiken alleen merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en die voldoen aan onze strenge eisen voor effectiviteit en duurzaamheid.


Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier