Ozonbehandeling

Ozonbehandeling auto uitvoeren

Heeft uw auto een vervelende geur waar u steeds last van heeft als u in uw auto rijdt of binnenstapt? Laat een professionele ozonbehandeling uitvoeren door Kaashoek Carcleaning. We verwijderen de vervelende luchtjes in uw auto door de ozonbehandeling. Uiteraard weten we hoe we deze behandeling op een veilige wijze kunnen uitvoeren. Of u nu last hebt van een rooklucht, braaklucht, schimmellucht of andere bedorven lucht: wij staan voor u klaar. Neem gauw contact met ons op voor meer informatie en om uw vragen te stellen.


Geniet van een frisse en reukvrije auto door een ozonbehandeling van Kaashoek Carcleaning. We komen met onze bus graag naar u toe, dus u hoeft uw agenda niet aan te passen op onze diensten. Waar u ook bent, kunnen wij onze ozonbehandeling uitvoeren. Vraag uw ozonbehandeling aan via de knop hieronder en regel in een mum van tijd een geurloze auto!

Ozonbehandeling Kaashoek Carcleaning

Kaashoek Carcleaning weet als de beste hoe een ozonbehandeling het beste uitgevoerd kan worden. We doen allereerst een ozonbehandeling, waarbij we de auto goed doorluchten. Hierna kunnen we uw autointerieur reinigen wanneer u dat wilt. Uiteraard staan we ook voor u klaar om het exterieur van uw auto schoon te maken. De stoomreiniger van Kaashoek Carcleaning is een duurzame en efficiente manier om uw auto te laten reinigen op locatie. Tot snel!

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier