Complete pakketten

Interieur

vanaf

€ 64,50


Bekijk pakket

Exterieur

vanaf

€ 74,50


Bekijk pakket

Combi-deals

vanaf

€ 99,50


Bekijk pakket

Aanvullend

vanaf

€ 15,-


Bekijk pakket

Carcleaning


Als u een auto heeft wilt u natuurlijk dat deze er altijd op zijn best uitziet. Carcleaning is een belangrijke stap in het onderhoud van uw auto. Carcleaning houdt in dat u uw auto grondig reinigt en onderhoudt, zowel van binnen als van buiten.Bij Carcleaning beginnen we met het reinigen van het interieur van uw auto. Dit omvat het stofzuigen van de stoelen, het tapijt en het dashboard, en het schoonmaken van alle oppervlakken met een interieurreiniger. Vervolgens kunnen we de ramen van binnen en buiten reinigen met een glasreiniger.


“ Wat een mooie auto krijg je ervoor terug als je je auto onder handen laat nemen door Kaashoek Carcleaning. Doordat dit bij ons thuis is gebeurd kun je echt zien dat er werk aan wordt besteed en wordt iedere minuut benut. En gelukkig is er ook tijd voor een praatje met een kopje koffie.


En Niels, ook erg bedankt voor de extra schone stoelen in onze auto ”


- Martin Jacobs

Op locatie

Duurzame reiniging

Vakkundig

Auto als nieuw

Auto laten poetsen en waxen


Als u trots bent op uw auto is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Een van de manieren om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien is door hem te laten poetsen en waxen.


Het poetsen van uw auto is een proces waarbij de buitenkant wordt gereinigd en gepolijst om eventuele krassen, vlekken en andere onvolkomenheden te verwijderen. Dit proces omvat het stomen van de auto, het aanbrengen van een polijstmiddel en het gebruik van een roterende polijstmachine waarmee de lak van de auto wordt gepolijst.


Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier