Reinigen cabrio dak

Reinigen cabrio dak

Wilt u uw cabrio dak laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf? Dat is heel begrijpelijk: een glimmend dak betekent een veel mooiere auto en tochtjes met meer plezier! Bij Kaashoek Carcleaning bent u aan het juiste adres om uw cabrio dak te laten reinigen. Kaashoek Carcleaning heeft jarenlange ervaring in het reinigen van allerlei onderdelen van het interieur en exterieur van auto's. Ook uw cabrio dak laten reinigen doet u dus met een gerust hart bij ons. We hebben bij de reiniging van uw cabrio dak een milieuvriendelijke en effectieve aanpak, aangezien we werken met een stoomreiniger. Dit apparaat gebruikt heel weinig water, maar maakt uw cabrio dak als nieuw.


Kaashoek Carcleaning komt graag bij u langs met haar schoonmaak bus. We reinigen het dak van uw cabrio in mum van tijd terwijl u niet eens aanwezig hoeft te zijn! Als uw auto klaarstaat voor ons, rijden we naar die plek toe. Uw agenda hoeft dus niet te wijzigen voor een afspraak van het reinigen van uw cabrio dak. Doordat we werken met de fijnste technieken, wordt uw cabrio als nieuw. Uiteraard kunnen we naast het reinigen van uw cabrio dak ook het interieur of verdere exterieur verzorgen.


Plan uw afspraak in met behulp van de onderstaande knop. Kaashoek Carcleaning is u graag van dienst bij het reinigen van uw auto. We hopen u binnenkort te mogen helpen met uw cabrio dak, waar u en uw cabrio dan ook zijn.

€ 64,50

vanaf


afspraak inplannen

Type voertuigen

Deze voertuigen reinigen wij

Auto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Vrachtauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Bestelauto's⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Touringcar⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neem contact met ons op


Contact gegevens

Neem contact met me op. Wij staan u graag te woord


T: 06 41954671

M: info@kaashoekcarcleaning.nl

Contactformulier